Tarım Kredi ilk Marketini Pazar'da Açtı

Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağını genişleterek Pazar İlçesinde perakende alışveriş imkânı sunduğu mağazasını hizmete açtı.

YÖREDEN HABER 16.11.2022 18:36:15 128 0
Tarım Kredi ilk Marketini Pazar

Kooperatif Market mağazalarında temel gıda, atıştırmalık, içecek, şarküteri ve kahvaltılık, dondurulmuş ürünler, meyve ve sebze, temizlik ürünleri, sıvı yağ ve margarinler, kişisel bakım, kağıt ürünleri, gıda dışı olmak üzere çoğunlukla Tarım Kredi'ye ait ürünlerden oluşuyor.

Üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market açılışına Kaymakam Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Tarım Kredi Kooperatif Bölge Temsilcileri, Pazar Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Hasan Hacıfazlıoğlu, Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır, İlçe Müftüsü Recep Şahan, Liman Başkanı Sultan Süleyman Taşçı, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Recep Şahan’ın yaptığı duanın ardından protokol açılış kurdelesini birlikte kesti.

Kaymakam Akın, açılışta yaptığı konuşmada, ilk mağazanın açılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, “Tarım Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatırken, diğer taraftan marketler ile de tüketicinin yanında yer alıyor. Bu sayede de üretici ile tüketici arasında köprü vazifesini yerine getiriyor. Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketi Pazar’ımıza hayırlı ve bereketli olsun.” dedi.

Belediye Başkanı Basa’da yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin sayıları hızlı bir şekilde artıyor. Bu vesileyle Pazar’ımızda da ilk şubenin açılışını yaptık. Yeni hizmete giren Tarım Kredi Market'i Pazar halkımıza hayırlı olsun. Bol bereketli kazançlar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tarım Kredi Kooperatif Market'in vatandaşa kaliteli, temiz ve olabildiğince ucuz ürünler sunacaklarını belirten Pazar Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Hacıfazlıoğlu, “Herkesin talep ettiği ve beklediği bir hizmetti ilçemizde vermeye başladık. Açılışa katılan herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Açılışa katılan protokol üyeleri mağazayı gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI