Tanıtım Günleri fuarında 15 bin adet ücretsiz fidan dağıtıldı

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü de çift stantla katıldığı fuarda, kurumsal faaliyetlerin tanıtıldığı stant Atatürk Kültür Merkezi’nin içerisinde, fidan dağıtım standı ise kültür merkezi girişinde açık alanda kuruldu.

YÖREDEN HABER 15.04.2014 19:23:50 59 0
Tanıtım Günleri fuarında 15 bin adet ücretsiz fidan dağıtıldı
Orman Genel Müdürümüz İsmail Üzmez’in katılımı ve Ankara Orman Bölge Müdürlüğünün destekleri ile vatandaşlara 15 bin adet ücretsiz fidan dağıtıldı. Fidan dağıtımına Genel Müdür İsmail Üzmez, Memur Sen Genel Başkan Vekili ve Toç Bir Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurtul Özer ve Artvin Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş katıldılar.
 
Standı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Artvin Valisi Kemal Cirit, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı (RTÜK) Davut Dursun, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Yazıcı, Anayasa Komisyon Başkanı Ahmet İyimaya,Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Memur Sen Genel Başkan Vekili ve Toç Bir Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Bilgi Sistemleri Daire Başkanı İbrahim Şanlı, Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı Adem Kayış, Orman Genel Müdürlüğü Başmüfettişleri Kadir Albayrak ve Cemil Öztürk, Artvin Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar, davetliler ve çok sayıda vatandaş ziyaret ettiler.
 
Yoğun ilgi gösterilen ve vatandaşlar tarafından olumlu izlenimler alınan stantta fuar boyunca, kitap, broşür, şapka, anahtarlık, kalem, tişört odun dışı ürünlerden lavanta, adaçayı ve papatya çayı dağıtıldı.
 
Ayrıca çocuklar için animasyon gösterileri yapıldı. Fuar sonunda Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından “ 3. Artvin Tanıtım Günleri”ne verdiği destekten dolayı Artvin Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür plaketi verildi. 08 Artvin 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI