Sütlüoğlu başarılı sporcuları kabul etti

SÜTLÜOĞLU, “Türkiye’nin güreşte en büyük kulüpleriyle güreşen kulübümüzü ve güreşçilerimizin ülkemizin diğer büyük güreş kulüplerini geride bırakarak, Rize gerçekleşen Türkiye şampiyonasında takım halinde Türkiye şamp

YÖREDEN HABER 10.01.2018 07:40:01 76 0
Sütlüoğlu başarılı sporcuları kabul etti

Rize Yenişehir Spor Salonun da, 26-30 Aralık 2017 tarihleri arasında Çaykur sponsorluğunda gerçekleşen, Büyükler Grekoromen Türkiye Şampiyonasında onlarca şehirden katılan 52 güreş takımı arasında, Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası üçüncülük başarısını elde eden, Çaykurspor Grekorormen Güreş Takımı Antrenör, Sporcu ve İdarecilerini makamında kabul eden, Çaykur YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü, Çaykur Kulübü YK Başkanı İmdat SÜTLÜOĞLU, Güreş olan Güreş takımını ve Türkiye Şampiyonası birincisi olan sporcusu, Salih Aydın ve kilolarında yine Türkiye Şampiyonu üçüncüsü olan, İbrahim Tığcı, Mustafa Şahin ve Veli Yılmaz isimli sporcularını makamında kabul ederek, tam altınla birlikte Çaykur çay çeşitleri ve yöresel serenderle ödüllendirdi.

52 güreş takımı arasında, İstanbul B.Şehri Belediyesi güreş takımı birinci, Ankara AKSI Spor Güreş takımı ikinci ve ardından Türkiye Şampiyonası üçüncülük başarısını elde dene, Çaykurspor Güreş Takımı As Başkanı Mahir Biberoğlu, Çaykurspor Güreş Kulübü Baş Antrenörü Rüstem Koyuncu ve Yardımcı Antrenörler Ahmet Kopuz, Hakan Çelik, Çaykurspor Kulübü Müdürü B.Ali Kavalcı’yla birlikte tebrik ederek ödüllendirdi.

Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü YK Başkanı İmdat SÜTLÜOĞLU, “Türkiye’nin güreşte en büyük kulüpleriyle güreşen kulübümüzü ve güreşçilerimizin ülkemizin diğer büyük güreş kulüplerini geride bırakarak, Rize gerçekleşen Türkiye şampiyonasında takım halinde Türkiye şampiyonu üçüncüsü olmak büyük bir başarıdır. Çaykurspor güreşin geçmişi bir hayli eskidir. Fakat bizim dönemimizde takım ve sporcularımıza sağlamış olduğumuz destek ve katkılarla, Güreş takımımız Büyükler Güreş Süper ligine çıkma başarısını elde etmiştir. Bu şampiyonada bir güreşçimiz Türkiye birincisi, üç güreşçimizde Türkiye üçüncüsü şampiyonluğunu başarısını Rize’mize ve kulübümüze kazandırmışlardır. Bu başarılarına bir müjdem olarak güreş tesislerimizin bulunduğu yerde yeni bir güreş tesisini hayata geçireceğiz. Güreş Federasyonu Başkanlığı da yapmış olan, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızın destekleriyle, ülkemizin güreşte en istikrarlı ve başarılı takımlarından olan, Çaykurspor Güreş takımızın başarılarına yakışır bir tesisin yapımına başlayacağız. Hepinizi bu önemli başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda ülkemize dünya ve olimpiyat şampiyonlukları kazandıracağınıza inancım tamdır. “diye konuştu.

Çaykurspor Grekoromen Güreş Baş Antrenörü Rüstem Koyuncu ise yaptığı konuşma da, “Sayın Kulüp başkanımız Sütlüoğlu’nun, ata sporumuza olan ilgi ve sevginizi biliyoruz. İstanbul Pertevnial lisesindeki öğrencilik yıllarında güreş sporu yaptığını bildiğimiz Kulübümüzün YK Başkanı olarak göreve geldiğiniz yıllardan bugüne değin, sizin güreş kulübümüze, biz antrenörlerinize ve sporcularınıza karşı duyarlılığınız, maddi ve manevi destekleriniz sayesinde güreş takımımız üst, üste üç defa Türkiye Şampiyonluğu başarısını elde etmiştir. Bu desteğinize şahsım, antrenör arkadaşlarım ve sporcularım, güreş camiamız ve Rize’mizin başarısı adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah sizin sayenizde, yeni sezonlarda ve şampiyonluklarda Çaykurspor Kulübü Güreş takımı olarak yeni ezberler bozacağız. Sizlere daha büyük başarılar hediye edeceğiz. “diye konuştu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraf: Mehmet Kaptan Erbaş


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı