Sporcular Türkiye Şampiyonluğunu RTEÜ’ye Getirdiler

Muğla Marmaris’te gerçekleşen Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonasına 77 üniversiteden yaklaşık 600 sporcu katıldı.

YÖREDEN HABER 24.03.2016 21:48:32 33 0
Sporcular Türkiye Şampiyonluğunu RTEÜ’ye Getirdiler
2015-2016 eğitim öğretim yılında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini üç sporcu temsil etti.

Şampiyonada Low Kick kategorisinde 63.5 kiloda Mahmut KELEŞ Türkiye şampiyonu, Full Contack kategorisinde ise 57 kiloda Muhammet YILMAZ Türkiye ikincisi olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine ve Rize’ye büyük sevinç yaşattı.

Muğla Marmaris’te gerçekleşen Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonasına 77 üniversiteden yaklaşık 600 sporcu katıldı. 4 gün boyunca süren şampiyona oldukça çekişmeli mücadelelere sahne oldu.
Antrenörleri  Ahmet CEBİR’in çalışmaları ve destekleri sonucunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sporcuları şampiyonada başarılı olarak kilolarında hem Türkiye şampiyonluğunu hem de Türkiye ikinciliğini Üniversitemize ve ilimize getirerek gurur ve mutluluğu bir arada  yaşattılar.
    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı