SOSYAL TESİS AÇTILAR !

VEKİLLER VE BÜROKRATLAR TAM KADRO AÇILIŞA KATILDI !

YÖREDEN HABER 14.08.2013 13:31:31 15 0
SOSYAL TESİS AÇTILAR !



Rize’nin Güneysu Belediyesi, yöresel yemeklerin sunulacağı Güneysu Sosyal Tesisleri’ni törenle hizmete açtı.

Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli üzerinde durduğu “yöresel temayı bozmayın” söylemiyle Rize’nin Güneysu ilçesinde başlayan dönüşüm hareketi devam ediyor. Daha önce Güneysu’da hükümet konağı, hastane, okullarda ve evlerde gördüğümüz yöresel yapılar ve şimdi de yeni açılan sosyal tesiste vurgulandı.  

Zaman Tema Sosyal Tesisler Rize Valisi Rize Milletvekili Nurullah Çakır Hastane Hasan Karal Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek Dönüşüm ahmet minder Ahmet Mete  Rizede Modern Bir Sosyal Tesis Hizmete Açıldı

 Güneysu ilçe merkezinde açılan sosyal tesislerin açılış törenine Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Milletvekili Hasan Karal, İzmit Milletvekili Zeki Aygün, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ile çok sayıda davetli katıldı.  
 Zaman Tema Sosyal Tesisler Rize Valisi Rize Milletvekili Nurullah Çakır Hastane Hasan Karal Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek Dönüşüm ahmet minder Ahmet Mete  Rizede Modern Bir Sosyal Tesis Hizmete Açıldı
Açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Minder, bölgenin turistik olarak son dönemde gördüğü ilgiyi artırmak için yöremize yeni mekanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Yeme, içme, konaklama ve spor alanında faaliyet gösteren komple bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Amacımız ilçemizde olan vatandaşlarımıza ve ilçemize dışarıdan gelen misafirlere sağlık ve kaliteli hizmet sunmak. Yöremiz dağ ve yayla turizmi önümüzdeki yıllarda ilimizin en önemli turizm kaynağı olacaktır. Turizm denildiği zaman alt yapı hizmetleri yeme-içme mekanları ve konaklama çok önemlidir. İlçemizde bu noktada son yıllarda Kıbledağı Kent Ormanı ve Handüzü Yaylası ile öne çıkmaktadır. Biz de bunu görerek gelen turistleri en iyi şekilde ağırlamak için ilçemize yöresel dokuları işleyerek yatırımlar yapıyoruz. Bugün burada açılışını yapacağımız tesisin yeri atıl bir durumdaydı. Şu an yerinde çok önemli bir tesis var. Yaptığımız bu sosyal tesisler tüm halkımızın ve misafirlerimizin en iyi şekilde hizmetinde olacaktır” diye konuştu.
 
Konuşmanın ardından kurdele kesilerek katılan misafirler tesisleri gezerek iyi niyet temennilerini belirttiler.



Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı