Sorumluluk makamında olanlara seslendi

Çaykur Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU, 26 Nisan’da başlayan 1. sürgün yaş çay alımları devam ederken çay fabrikalarında incelemelerde bulundu. İdari, imalat, tasnif ve laboratuvarları gezen Genel Müdür Sütlüoğlu, özellikle son dö

YÖREDEN HABER 13.05.2014 07:05:28 24 0
Sorumluluk makamında olanlara seslendi
Çaykur’a bağlı Kemalpaşa,  Hopa, Arhavi, Fındıklı ve Işıklı fabrikalarını ziyaret eden Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu kalite konusunda herkesin görevini layıkıyla yapmasını istedi.

Kaliteli ürün için Fabrika Müdüründen, çay alım yeri işçisine hatta üreticilere kadar herkesin aynı sorumlulukta olması gerektiğini söyleyen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, gece gündüz demeden tüm idari işlerin yanında fabrikaları da denetlediğini belirtti. 

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu,
dünyaya açılmaya çalışan bir marka olduklarının altını çizerek bunun için de ilk şartın kaliteli ürün olduğunu söyledi.

Son dönemde yaşanan kalitesiz yaş çay alımlarına değinen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu;   “Kaliteli ürün hammaddeden başlar. Biz hammaddeyi kalitesiz alırsak fabrikalarımız ne kadar modern olursa olsun kaliteli çay yapamayız. Kalitesiz malı da satabilen bir pazarlamacı olmaz. Bir kere malı iyi pazarlayabilmeniz için mutlaka malınızın kaliteli olması lazım. Bu da üretimden geçiyor. Bu da ham maddenin iyi olmasından geçiyor. Yani dünyaya açılma gibi bir iddiamız var. Çalışıyoruz, fuarlara katılıyoruz. Bir ülkeden bir ülkeye koşuyoruz. Ama her şey çayın kalitesine bağlı ve ham maddenin kalitesine bağlı, bunu için öncelikli olarak kaliteli yaş yaprak almalıyız ” dedi.
 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI