Sokak Hayvanlarını Unutmuyorlar

Rize’nin Pazar ilçesinde Pazar Gençlik Merkezi Genç gönüllüleri ve Pazar Belediyesi Zabıta Memurları hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle aç kalan hayvanlara mama dağıtımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

YÖREDEN HABER 8.02.2021 09:44:55 37 0
Sokak Hayvanlarını Unutmuyorlar

CEVAHİR TOPALOĞLU

Rize’nin Pazar İlçesinde, Pazar Gençlik merkezi 'sevgi ve merhamet timi gönüllü gençleri', Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için Pazar İlçesi'nde cadde ve sokaklara mama bıraktı.

Pazar Gençlik Merkezi sevgi ve merhamet timi gönüllü gençleri Rize’nin Pazar ilçesinde cadde ve sokaklara kedi ve köpekler için mama bıraktı.

Pazar Gençlik Merkezinden yapılan açıklamada ;hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında boş kalan sokaklarda hayvanların yiyecek bulmakta zorlandığı belirtilerek,'gençlik merkezi olarak yemleme organizasyonu yapmaya devam ediyoruz,Toplumun hepsinin aynı bilinçle davranmasını bekliyoruz. ayrıca Bizlere yem temini noktasında destek veren Pazar Belediye Başkanı  Dr Ahmet Basa’ya Teşekkür ederiz ‘’ ifadelerine yer verildi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı