Seminere katılım yoğun oldu

Legrand Elektrik Alçak gerilim, dağıtım, koruma Sistemleri ve yapısal kablolama semineri, Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulunda yapıldı.

YÖREDEN HABER 6.05.2014 18:16:06 21 0
Seminere katılım yoğun oldu
MYO Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ömür Turhal tarafından yapılan açılış konuşmasında, “Yüksek Okul olarak, sosyal, kültürel, teknik ve mesleki alanlarda öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri için başta okul müdürümüz Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı hocamız olmak üzere, tüm akademik ve idari personelimiz ekip olarak gayret etmekteyiz. Bu kapsamda bugün seminer verecek olan Legrand yetkililerine şimdiden teşekkür ediyor, elektrik alanındaki seminerin öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.
 Merkezi Fransa’da bulunan, bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman olan, 70 ülkede üretimi, 180 ülkede ticari faaliyetlerde bulunan 35 binden fazla çalışanı ve 200 binin üzerinde farklı ürün referansına sahip Legrand Elektrik firmasının tanıtım filminin izlenmesinin ardından sunuma geçildi.KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulundaki elekrik seminerinde; alçak gerilim, dağıtım, koruma çözümleri ve yapısal kablolama çözümlerini üzerinde duruldu.

Legrand Elektrik Alçak gerilim Dağıtım Koruma pazarı ürünler yöneticisi Orhan BİLİCİ ve Teknik destek eğitim yöneticisi Süleyman ÖZDAL tarafından sunulan Seminer’de Legrand Elektrik’in üretimini yaptığı kuru tip trafolar, alçak gerilim tip test panolar, açık tip şalterler, kompakt şalterler, otomatik sigortalar, kaçak akım koruma çözümleri, kompanzasyon çözümleri, enerji ölçüm izleme çözümleri ve yapısal kablolama çözümleri ile, son teknoloji ürün çeşitleri ve teknik özellikleri konularında detaylı bilgiler verildi.

Seminer sonunda MYO Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ömür Turhal tarafından, Legrand Elektrik Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet İyice’ye, Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Erhan Sesli, Legrand Elektrik Alçak gerilim Dağıtım Koruma pazarı ürünler yöneticisi Orhan Bilici’ye, Öğr. Gör. Alkan Aksoy ise Teknik destek eğitim yöneticisi Süleyman ÖZDAL ‘a teşekkür belgesi takdim etti. Legrand Elektrik Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet İyice seminer sonunda yaptığı açıklamada; “KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu, bina ve laboratuar imkanları bakımından örnek gösterilebilecek MYO durumundadır. Öğrenci kapasitesi ve öğrenci ilgisi de okulun gelişmesine katkıda bulunmaktadır. MYO Öğretim Elemanlarını ve öğrencilerini tebrik ediyorum. KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO almış olduğu Eğitimde Mükemmellik Belgesi (EDEXCEL) ile gerçekten mükemmel bir Meslek Yüksek Okulu konumumdadır.” Dedi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminer, MYO laboratuarlarının gezilmesi ve toplu resim çekimi ile sona erdi.  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı