Şehri Emirlik görevinde doğru adımlar çok önemli

Serbest Muhasebeciler Rize Belediye’sinde…

YÖREDEN HABER 21.04.2014 16:30:57 16 0
Şehri Emirlik görevinde doğru adımlar çok önemli
1 Nisan’da Rize ‘nin yeni Belediye  Başkanı olarak göreve başlayan Prof. Dr. Reşat KASAP’a  ziyaretler devam ediyor. Serbest Muhasebeci  Mali Müşavirler Odası ve Çiftekavak sanayi sitesi kooperatifi günün ilk ziyaretçileri arasında idi.
Çiftekavak sanayi sitesi kooperatif üyeleri ve SMMMO, Başkan ve yönetim kurulu üyelerini Belediye Başkanı Reşat KASAP, makamında ağırladı. Her iki heyet Rize Belediye Başkan  Vekili Sultan YILMAZ ve Personelden sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı SOBA’yı da ziyaret ettiler.
SMMMO Başkanı Muammer BERBEROĞLU ;  Ziyaretlerinde yönetim kurulu üyelerini Başkan KASAP’la tek tek tanıştırıp hayırlı olsun temennisinde bulundu. BERBEROĞLU, 5 yıl sürecek olan Şehri emirlik görevlerinde doğru adımlar atılması halinde, Ülkemiz ve Rize için önemli hizmetler yapılabileceğine inandıklarını dile getirdi.
Rize Belediye Başkanı KASAP ise, Belediye olarak yapacakları işler hakkında bilgi vererek, Hedeflerimize doğru hep birlikte yapılacak olan projelerin Rize için hayırlara vesile olmasını diledi.
Ziyaret, Çiftekavak sanayi sitesi kooperatif üyelerinin kabulü ile devam ettirildi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI