Şehitlik Köyünde Hatim duası okundu

Şehitlik Köyünde Hatim duası okundu

YÖREDEN HABER 20.03.2018 08:10:16 123 0
Şehitlik Köyünde Hatim duası okundu

Cengiz Yıldırım

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri, İlçemiz Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk konulması ve saygı duruşunun yapılması ile başladı.

Törene Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk, Pazar Garnizon Komutanlığından Başçavuş Mustafa Akseki, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcı Emre Tunay, İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık, Pazar ilçesine vekalet eden Ardeşen Emniyet Müdürü Bülent Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Ardından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü etkinlikleri, RTEÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinin konferans salonunda düzenlenen program ile devam etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr.Fatih Seyis’inde iştirak ettiği etkinlik,

İstiklal Marşının okunmasının ardından Pazar Atatürk Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Orhan Enes ÇAYLI günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Ardından Çanakkale Şehitleri adlı şiir ve video gösterisi, Çanakkale konulu Oratoryo gösterisi ve resim sergisinin gezilmesi ile devam etti.

Daha sonra Fırtına Vadisi Şehitlerini anmak için, Şehitlik Köyünde devam eden program Kirazlık Camii İmamı Mustafa BÖLÜKBAŞ tarafından hatim duasının okunması ve Şehitliğe karanfil bırakılması ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI