Şampiyon Zaferspor Başkan Basa'yı makamında ziyaret etti

Kurulduğu ilk yıl Rize 2.Amatör kümede lige başlayan Pazar Zaferspor 1.Amatör kümeye çıkarak eski şanlı döneminin alt yapısını oluşturmak amacıyla “Destek” için kurum ziyaretlerine başladı.

YÖREDEN HABER 7.06.2016 13:39:34 125 0
Şampiyon Zaferspor Başkan Basa
Rize 2. Amatör Kümede Şampiyon olan Pazar Zaferspor Futbol Takımı yönetici ve futbolcuları Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ‘ı ziyaret ettikten sonra bu kez Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ile makamında görüştüler.

Pazar Zaferspor Kulüp Başkanı Hüseyin Avni Terzi, Kulüp Başkan Yardımcısı Yahya Terzi, Futbol Şube Sorumlusu Süleyman Terzi, Kulüp Yöneticisi Osman Canca, Takım Kaptanı Bayram Çakıroğlu ve 2. Kaptan Murat Parlak şampiyonluk kupaları ile birlikte Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ederek, forma hediye ettiler.

Kulüp Başkanı Terzi “ Uzun bir aradan sonra bu yıl geçmişte büyük başarılara imza atan Zaferspor’u kurduk. İlk yılımızda şampiyon olarak 2.Amatör kümden 1.Amatör kümeye yükseldik.1.Amatör küme zorlu takımlardan oluşuyor. Biz bir mahalle takımıyız. Kendi imkanlarımız ile yapabileceklerimiz sınırlıdır. İlçemizin kurumlarını ziyaret ederek maddi ve manevi desteklerini talep ediyoruz. Biz Pazar’da Amatör heyecanın yeniden başlanmasına arkadaşlarımızla öncülük ettik. Umarım geçmişte amatör kümede mücadele eden diğer mahalle takımlarımızda bu işe dahil olurlar. Gençlerimize spor yapma ortamı sağlarlar. Belediye başkanımız Ahmet Basa ’ya biz kabul edip sorunlarımızı dinlediği için de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Basa “ Mahallemiz Zaferspor’un geçmişte Futbol adına çok güzel işler yaptığını biliyoruz. Uzun bir aradan sonra kurulduğu ilk yıl şampiyon olması zaten bunu da gösteriyor. Yeni bir ligde mücadele edecek olan Zaferspor’a başarılar diliyorum. Bizde imkanlarımız ölçüsünde bu güzide kulübümüze destek olacağız. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ve forma hediyelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
 
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI