ŞAMPİYON KANO SPORCULARINDAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET

8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Durgun Su Kano Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Rizeli Kano sporcuları, Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgin Kopuz, Milli Takım Baş Antrenörü Gabor Kulcsar ve R

YÖREDEN HABER 1.11.2017 19:27:27 44 0
ŞAMPİYON KANO SPORCULARINDAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET

Eskişehir’de düzenlenen Durgun Su Kano Türkiye Şampiyonasına katılan Rizeli Kano sporcuları 16 altın 29 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük erkekler ve büyük bayanlarda Türkiye şampiyonu olmuşlardı.

Türkiye’nin farklı illerinden 25 kulüp ve 250 sporcunun katıldığı şampiyonada başarı elde eden Rizeli evlatlarımız almış oldukları başarıyı ve yaşanan o sevinçli anı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile paylaştılar.

Türkiye Kano Federasyonu Rize İl Yönetimi ve Kano sporcularını makamında kabul eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Alınan bu başarıyı medyadan takip ettiğini ve ilimiz adına gurur verici olduğunu ifade etti. Başkan Kasap; “Bundan sonraki süreçte yapılacak olan olimpiyatlarda sporcularımızdan Şehrimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etmelerini beklediğini” söyledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI