Sağlık için bir defa değil,devamlı yürüyüş

Sağlıklı yaşam için hep birlikte yürüdüler.

YÖREDEN HABER 25.05.2014 16:58:06 14 0
Sağlık için bir defa değil,devamlı yürüyüş
Sağlık için yürüyoruz “ etkinliği devam ediyor. Rize Belediyesinin tahsis ettiği araçlarla bugün Sağlıklı yaşam yürüyüşü Isırlık mevkiinde düzenlendi.

Sağlık Bakanlığının 2014 yılını Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı ilan etmesinden bu yana her ayın son Pazar günü Rize’de de Sağlıklı yaşam yürüyüşleri  Rize Halk Sağlığı, Belediye, Ak Parti Rize İl Teşkilatı ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile sürüyor.
Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat KASAP’ın da öncülüğünde Isırlık mevkiin’de başlatılan yürüyüş yaklaşık 300 kişi katılımı ile gerçekleştirildi. 
Rize’de her ayın son Pazar günü yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşüne, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, AK Parti İl Başkanı Hikmet AYAR,Başkan Yardımcıları Mustafa ALTAY, İsmail Hakkı SOBA, Özel Kalem Müdürü İshak ALİM,  il Halk Sağlığı Müdürü Faik ÖZŞAHİN, Müdür Yardımcısı M.Halit  BAYKAL, Şube Müdürü  İlker DİLBER, Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer EMEN, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
KASAP’TAN YÜRÜYÜŞE DAVET
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP’ında katıldığı yürüyüşe vatandaşlar belediye başkanları ile bol bol sohbet etme imkanı buldu. Yürüyüşe katılan Başkan KASAP,  Sağlıklı yaşam yürüyüşlerine ilginin giderek artması gerektiğini vurgulayarak, vatandaşlarla fırsat oldukça bu tarz etkinliklerle bir araya gelmek istediğini söyledi.
Isırlık mevkiinde başlayan etkinlik sağlıklı yaşam için yürüyen vatandaşlara Elma ve Su ikramı ile sona erdirildi.  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı