RTEÜ'de Rektörlük Seçim heyecanı başladı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi seçime gidiyor. RTEÜ'de Arif Yılmaz'ın istifasından sonra göreve Prof. Dr. Hüseyin Karaman atanmıştı.

YÖREDEN HABER 25.04.2014 22:14:50 24 1
RTEÜ
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi seçime gidiyor. RTEÜ'de Arif Yılmaz'ın istifasından sonra göreve Prof. Dr. Hüseyin Karaman atanmıştı.

Kahramanın atamasından kısa bir süre sonra görevinden istaf eden eski Rektör Prof.Dr. Arif Yılmaz emekliliğini istemişti.Yeni Rektörlük seçiminde kimlerin aday olacağı merak konusu olurken Prof.Dr. Hüseyin Kahraman vekaleten atandığı göreve seçimle gelmek için adaylık çalışmalarına çoktan başlamıştı.Muhtemelen başka adayların da çıkacağı Rektörlük seçimlerinde yine en güçlü adayın ise mevcut Rektör Prof.Dr.Hüseyin Karaman'ın olacağı konuşuluyor.


Anahtar Kelimeler:
rizeliler
28.04.2014 06:43:25
recep tayyip erdoğan üniversitesinin rektörü rize'nin bağrından yetişen, rize'nin sevilen evladı, enerji alanında türkiye'nin önemli hocalarından biri olan ve tüm kriterleri fazlasıyla taşıyan prof. dr. adnan midilli hoca olmalıdır. rizeli adnan hocayı rektör olarak görmek istiyor.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI