RTEÜ’de Ortak Bölgesel Toplantı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ile Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneği tarafından Üniversitenin Sosyal Tesisinde ortak bölgesel bir toplantı düzenlendi.

YÖREDEN HABER 1.10.2014 09:36:53 110 0
 RTEÜ’de Ortak Bölgesel Toplantı
Toplantıya Karadeniz Bölgesindeki üniversite hastanelerinde göğüs cerrahisi ve kalp damar cerrahisi anestezisi alanında çalışan öğretim üyeleri ile GKDAYB Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 50 kişilik bir öğretim üyesi katıldı. 
Toplantıda, göğüs cerrahisi (akciğer ameliyatları, kanser cerrahileri, göğüs kafesi cerrahileri) ve kalp-damar cerrahisinde (By-pass cerrahisi, büyük damar cerrahileri, kalp kapak ameliyatları vs.) anestezi uygulamalarındaki en son bilimsel veriler ve yaklaşımlar ele alındı.Ayrıca, Türkiye’nin farklı hastanelerinde bu alanda uğraş veren öğretim üyeleriyle karşılıklı tartışma ve tecrübe paylaşımı sağlandı. 
Üst düzey katılımın sağlandığı toplantıya, Karadeniz Bölgesi’nden Rize, Trabzon, Samsun, Ordu, Giresun, Tokat ve Kars illerinde bulunan üniversitelerdeki hastaneler ile İstanbul, Ankara, Bursa, Malatya, Adana ve Sakarya illerindeki üniversite hastanelerinde görev yapan öğretim üyeleri katıldı. 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI