RTEÜ Rektörü Karaman Şirket Personeli İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Rahmetin, bereketin ve hoşgörünün timsali olan mübarek Ramazan ayı münasebetiyle, RTEÜ Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN tarafından, Üniversiteye emekleriyle katkı sağlayan şirket personeli için iftar yemeği organizasyonu düzenlendi.

YÖREDEN HABER 23.06.2017 18:42:23 26 0
RTEÜ Rektörü Karaman Şirket Personeli İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Sosyal Tesisindeki programa; başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İstiklal Yaşar VURAL, Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Emre ÇAĞLAK, üniversitenin idari amirleri ve şirket personeli katıldı.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği organizasyonunda İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İbrahim EROL Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

Organizasyonda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, dayanışma ve paylaşma kültürünün en güzel örneği olan iftar sofralarının birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini belirterek iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Öğrencileri, akademik kadrosu, idari ve şirket personeli ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin büyük bir aile olduğunun altını çizen Rektörümüz, bundan önce olduğu gibi Üniversitemizin gelişmesi ve daha da büyümesi için herkesin üzerine düşen görevi samimiyetle yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Rektörümüz, ayrıca, tüm personelin geçmiş Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutlayarak içerisinde bulunduğumuz bu ayın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemi ve insanlık için barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI