RTEÜ'de DOKA, KOSGEB ve TÜBİTAK TEYDEB Destekleri Hakkında Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından; proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve Ar-Ge proje başvurularının artırılması amacıyla sanayi firmala

YÖREDEN HABER 26.12.2017 14:17:39 51 0
RTEÜ

RTE Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN, KÜSİ İl Temsilcisi ve TTO Koordinatörü Doç. Dr. Göktuğ DALGIÇ, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erhan KAVAZ,  DOKA Rize temsilcisi Fatih ÖZDEMİR, sanayi firmalarının temsilcileri ve öğretim üyelerimiz katıldı.

Programın ilk konuşmacısı TÜBİTAK TEYDEB’ten başuzman Dr. Zeynep Deniz EYGİ TÜBİTAK-TEYDEB Destekleri konulu bir sunum yaptı. TEYDEB programlarının içerikleri ve başvuru süreci hakkında detaylı bir konuşma yapan EYGİ, daha sonra 2018 yılında yürürlüğe girecek olan yeni TEYDEB destek sistemi ve yeni sistem ile birlikte bazı programların süreçlerinde olabilecek farklılıklar hakkında bilgi verdi.

KOSGEB Kobi Uzman Yardımcısı İbrahim PALA ise KOSGEB’in KOBİ’lere sunduğu destek programları ve bunların başvuru süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. KOSGEB’in yeni açılan programları hakkında bilgilendirme yaptı.

Programın son bölümünde Burhan YAZICI söz alarak DOKA’nın faaliyetlerinden ve desteklerinden bahsetti. YAZICI, destek başvuru süreçleri ve önümüzdeki dönemde yapılacak değişikler hakkında da bilgilendirme yaptı.

Son sunumun ardından uzmanlarımızın katılımcılardan gelen soruları cevaplandırması ile program sona erdi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı