RİZE,SPOR ŞEHRİ OLACAK!...

Vali Yazıcı, yapımı devam eden Olimpik Yüzme Havuzu ile Kapalı Spor Salonunda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

YÖREDEN HABER 23.12.2014 14:32:31 136 0
 RİZE,SPOR ŞEHRİ OLACAK!...
 Salon sporları karşılaşmalarının yapılacağı tesisleri gezerek son durumları hakkında bilgi alan Vali Ersin Yazıcı, tesislerin birçok ihtiyacı karşılayacağını ifade etti. Vali Yazıcı, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz ile birlikte kentte spor alanında yapılan yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu.

Bu projelerin spor açısından ilimize büyük katkı sağlayacağını kaydeden Vali Yazıcı,'Kısa süre sonra bitirilmesi planlanan bu projeleri çok önemsiyorum. Yeni tesislerin yapımı ile birlikte Rize’mize spor tesisleri kazandırma konusunda çok ciddi ve büyük bir adım atmış olacağız. Spor alanları gençlerin ve çocukların eğitimlerinin önemli bir parçasıdır. Gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimleri bizim için çok önemli. Onların, okulda aldıkları eğitimin yanı sıra fiziksel olarak gelişimleri ve sağlıklı büyümeleri açısından spor yapmalarını önemsiyoruz.Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek, saklı olan potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarabilecekleri imkân ve zemini hazırlamak, ekonomik ve sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını sağlamak hepimizin temel görevidir.  Şimdiden Rizeli hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik de, yaptıkları çalışmalarda Vali Ersin Yazıcı'nın desteğini hiç bir zaman eksik etmediğini söyleyerek,'Sayın Valimizin engin tecrübeleri ve desteğiyle çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Kendisine kurumum adına teşekkür ediyorum.' diye konuştu. Rize’nin spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Kapalı Spor Salonu, Olimpik Yüzme Havuzu yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte Rize’nin sportif anlamdaki en büyük eksiklerinin giderileceğini söyledi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı