Rizeli İmam Hatip’ten Yerli Montaj Klip

Rize’de İmam Hatip olarak görev yapan Mustafa Bölükbaş, yörenin tanıtımı ve ilahi müziğin genç kuşaklara sevdirilmesi amacıyla Klip çekimi yaptı.

YÖREDEN HABER 12.12.2020 13:15:27 37 0
Rizeli İmam Hatip’ten Yerli Montaj Klip

PAZAR-Rize’de İmam Hatip olarak görev yapan Mustafa Bölükbaş, yörenin tanıtımı ve ilahi müziğin genç kuşaklara sevdirilmesi amacıyla Klip çekimi yaptı.

Rize’nin Pazar İlçesinde İmam Hatip olarak görevli, birçok sosyal projelere öncülük yapan Mustafa Bölükbaş, İmam Hatip arkadaşlarıyla bir araya gelerek İlahi Grubu kurarak ilk kliplerininim çekimini Trabzon Uzungöl’de yaptılar.

Mustafa Bölükbaş, İnsanlara ve özellikle gençlere Tasavvuf müziğini sevdirmek onların ilgisini artırmak için Kaçkar ilahi gurubunu kurduk.” dedi.

Hasan Çatlıoğlu hocanın önderliğinde birçok etkinliklere imza attıklarını söyleyen Mustafa Bölükbaş, “ Düğünlerde özel gün ve gecelerde tasavvuf müziği ardından sohbetlerle programlar yaptık. Sosyal medyayı da kullanarak canlı yayınlarla tasavvuf müziğinin tanıtımına katkıda bulunduk.” diye konuştu

Bölükbaş, “Son dönemlerde de hem Karadeniz’in tanıtımı, hem de tasavvuf müziğinin güzel nağmeleri ile klipler yaparak halkın beğenisine sunduk. Halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Bu kliplerin oluşmasında emeği gecen başta Hasan Çatlıoğlu hocama yeğenim Ayşegül Bölükbaş’a ve emeği gecen herkese teşekkür ederim” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI