Rize’de İşletmeye 3 ödül

Rize’de “Dayının Balık evi” işletmecisi Mustafa Kandemir (51) hizmetleri karşılığında 3 adet sertifika almayı hak etti.

YÖREDEN HABER 29.11.2020 18:45:49 289 1
Rize’de İşletmeye 3 ödül

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Rize’de “Dayının Balık evi” işletmecisi Mustafa Kandemir (51) hizmetleri karşılığında 3 adet sertifika almayı hak etti.

Rize’nin Pazar ilçesinde Dayının Balık Evi adı altında işyeri açarak ilçe halkına taze balık sunumu yapan Mustafa Kandemir, 4 yıldır kesintisiz ilçe halkına ve ilçe dışından gelenlere hizmet sunduğunu söyledi.

Esas mesleğinin kepçe operatörlüğü olduğunu ifade eden Kandemir,2016 yılında iş yerimi hobi olarak açtım. Buraya arkadaşlarım geliyor beraber çay içip, günlük balık servisi yapıyordum. Kısa sürede verdiğimiz hizmeti duyanlar özellikle de ilçe dışından gelenler rağbet göstermeye başladılar. Rize, Çayeli, Ardeşen, Arhavi ve Hopa’da müşterilerim çoğaldı. Bu arkadaşların yanında Türkiye’nin her tarafından misafirleri de birlikte işyerime gelmeye başladılar. İşyerimim ismi ön plana çıkınca puanım da artmaya başladı.” Dedi

2019 ve 2020 yılında 3 sertifika aldığını söyleyen Mustafa Kandemir, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. “Türkiye’de değerlendirme şirketi olarak çalışan BEST FOOD DELİVERY Restorant grubun tarafından ilk sertifikamı aldım. Ardından TRİPADVİSOR tarafından Mükemmelik olmak üzere 2 adet kaliteli hizmet sertifikaları aldım. Sertifika veren kuruluşlar müşterilerin memnuniyetlerini dinleyerek sertifika veriyorlar. Burada en önemlisi müşteri memnuniyeti. Biz işyerimize gelenlere müşteri gözüyle değil, misafir olarak bakıyoruz. Güler yüzle karşılanan müşterilerimize taze balıkların sunumunu yaptıktan sonra, ardından işyerimizin ikramı demlik çay veriyoruz. Müşteriler bundan çok memnun oluyorlar. Tabi onlar memnun olunca bizde memnun oluyoruz. Son aylarda Koronavirüs (COVİT-19) salgını münasebetiyle işyerimizi kapattık. Umarım bu Virüs sıkıntısı ortadan kalkar ve bizde eski günlerimize döneriz.”


Anahtar Kelimeler:
Pazaris
30.11.2020 08:07:16
Mekan otantik ama fiyatlar çok pahalı.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI