Rize'de Görev yapmak ayrı bir onur ve güzelliktir

01 Nisan 2014 tarihinde göreve başlayan Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat KASAP’ı Rize Valisi Nurullah Çakır, ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 12.04.2014 16:05:31 36 0
Rize
Vali Nurullah ÇAKIR’ı, Belediye Başkanı Reşat KASAP,makamında kabul etti.

VALİ ÇAKIR, HALK’IN GÜÇLÜ İRADESİ İLE GELDİNİZ…
Ziyarette Vali Çakır, “Rize’de görev yapmak ayrı bir onur ayrı bir güzellik, siz yıllarca Eğitimde Üniversitelerde İlimize ve memleketimize güzel hizmetlerden sonra bu defa Rizemiz de çok önemli onursal bir görev olan Belediye başkanlığı makamına halkımızın güçlü iradesiyle geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Bende güzel görev ve başarılar diliyorum. İnanıyorum ki sizlerin teorik olarak oluşturmuş olduğu vizyon pratik hususlar ile de birleşerek, bu süre içerisinde Rize halkının da sizlere vereceği destekle çok güzel bir noktaya Rize gelecektir. Allah’ın izni ile birlikte Rize için güzel çalışmalara imza atarız. İnşaallah bunu hep birlikte başarırız dedi.
Vali Çakır, 10 yıl görev yapan bir önceki Belediye Başkanı Halil BAKIRCI’YA ve bugüne kadar hizmet veren tüm Belediye başkanlarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

BAŞKAN KASAP, BAŞBAKANIMIZA LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIK…
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat KASAP, Rize Valisi Nurullah ÇAKIR’a “ziyaretiniz bizi onurlandırdı çok teşekkür ediyorum. Yoğun ve yorucu seçim sürecinden sonra Sayın Başbakanımızın lehinde kendilerine layık olmaya çalıştığımız bir sonuç aldığımızı düşünüyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda vermiş oldukları desteğe sizin vesilenizle de bir kez daha teşekkür ediyorum.
Rize şehri içerisinde benim sorumluluğum olan görevler noktasında, Sayın Valimizle, inşaallah güzel bir beraberlik ve diyaloglar çerçevesinde hizmetlerimizi yürüteceğiz. Bizim özellikle istişare ye açık yönetim tarzımızla düşüncelerimizi paylaşacağımızı şimdiden ifade edebilirim. İnşaallah bu hizmetleri hep beraber Rize miz için yürütürüz diye konuştu.”

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI