RİZE’DE GENEL KOLLUK ÖZEL GÜVENLİK İŞBİRLİĞİ KAAN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı Koordinesi ile İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun talimatları doğrultusunda, Genel Kolluk personeli ile Özel Güvenlik Görevlileri arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla 15.03.2019 tarihinde başl

YÖREDEN HABER 21.07.2020 10:17:44 45 0
RİZE’DE GENEL KOLLUK ÖZEL GÜVENLİK İŞBİRLİĞİ KAAN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Proje kapsamında Rize Valisi Kemal ÇEBER’in oluru ve İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN’ın talimatları ile proje takımı oluşturularak çalışmalara başlandı. Proje hazırlık çalışmaları kapsamında; Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nda görevli Başmüfettişlerin katılımıyla Projede yer alacak olan 145 Emniyet Personeli ile 186 Özel Güvenlik Görevlisine 06-07-08 Temmuz 2020 tarihlerinde eğitimler verildi.

KAAN Projesi çerçevesinde Genel Kolluk ile Özel Güvenlik Sorumlularına ait sabit ve kurumsal iletişim numaraları tespit edilerek anlık ve sürekli paylaşımların yapılabilmesi için ortak iletişim uygulamaları oluşturulacak. Özel Güvenlik Görevlilerinin yapacağı KAAN bildirimleri İl Emniyet Müdürlüğü KAAN Uygulama Merkezinde değerlendirilecek olup meydana gelen olaylara en seri şekilde polis ekiplerinin sevki sağlanacak. Rize’de hayata geçirilecek olan KAAN Projesi ile Rize Emniyet Müdürlüğü personeli ve Rize’de görev yapan Özel Güvenlik Görevlileri arasındaki işbirliği artırılarak bu işbirliği sonucunda suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi amaçlanmaktadır, şeklinde kamuoyuna açıklandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI