Rize'de Başbakan rüzgarı esti

AK Parti Rize il başkanlığının Düzenlemiş Olduğu 60. İl Danışma Meclisi Toplantısında Konuşan Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize'nin 30 Mart Seçimlerinde Kırdığı Rekorla Çıtayı Çok Yükselttiğini Belirterek, 'Bunu Muhafaza

YÖREDEN HABER 16.06.2014 08:49:05 16 0
Rize
Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Rize il başkanlığı 60. İl danışma meclisi toplantısına katıldı. İsmail kahraman kültür merkezinde ki toplantıya Başbakanımız Erdoğan’ın yanı sıra Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar, Rize belediye başkanı Reşat Kasap ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

AK Parti Rize il başkanlığı tarafında düzenlenen 60. il danışma meclisi toplantısında konuşan Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart seçimlerinde Rize’nin elde ettiği başarı ve kırdığı her bir rekor için gururlandığını ve onurlandığını belirterek Rize’nin kendisine yakışanı yaptığını ifade etti.

Seçim sandıkları kapandığı andan itibaren çalışmalara başlayan bir kadro olduklarını belirten Sayın Başbakan Erdoğan, “Kısa bir aranın ardında bugün Rize’yi tekrar ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde 90 milyonluk yatırımın açılışını gerçekleştirdik. Bu yatırımların da Rize’ye hayırlı olmasını diliyorum.

Bu yatırımlarda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Her zaman ifade ederim, biz seçim sandıkları kapandığı andan itibaren çalışmaya başlayan bir kadroyuz.

Bir sonraki seçim yaklaşırken seçimin arifesinde çalışmaya başlayan bir kadro değiliz. Seçim sandıkları kapandığında Biz sadece hizmetlerimize, yatırımlarımıza, eser siyasetimize değil aynı zamanda teşkilat çalışmalarımıza da anında başlayan bir kadroyuz. 30 Marttan itibaren de hem 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri, hem de 2015 seçimleri için çalışmaları başlattık. İlk planda önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimleri var. ” dedi 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI