Rize Yeni İl Emniyet Müdürü Verdi'den yazarımız Kavalcı'ya özel açıklama

Serbest, gazeteci, yazar B.Ali Kavalcı’nın sorularını cevaplayan, Rize’nin çiçeği burnunda genç ve çalışkan, İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı, Şirnak, Adana, Mersin, İstan

YÖREDEN HABER 28.09.2017 15:50:55 26 0
Rize Yeni İl Emniyet Müdürü Verdi

Haber: Bayram Ali Kavalcı

İstanbul İl Emniyet Müdürü Yardımcılığından, Rize İl Emniyet Müdürlüğüne atanan, 1.Sınıf Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ, Rize şehir merkezindeki, cadde, sokak, mahalle ve şehrin bütününde ki, başta eğitim kurumları güzergâhlarını, şehir merkezi girişinde ve bütün ulaşım noktalarında, inceleme, tanıma, sorun ve taleplerini yerinde tespit ederek yapılması ve alınması gereken önlem ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeni Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ, “Ülkemizin ve dünyanın, başta doğallığı ve coğrafi güzelliğiyle en huzurlu şehirlerimizden olan, Rize’mizin Allah’ın lütfu olan bu doğal güzelliğinin yanında düz arazı yokluğu nedeniyle yıllardır şehri merkezinde trafikte sıkışıklık bilen mevcut sorunlardandır. Rize’de neredeyse nüfus sayısına yakın bir araç yoğunluğumuz vardır. Rize’de gerek şehri merkezi girişinde, gerekse Rize’mizin en önemli caddelerinde bilhassa mesai başlangıcı ve mesai bitiminde, şehir merkezi girişi ve çıkışında belli aralıklarla trafik sıkışıklığı yaşanmaktadır. Bu noktalarda görevli trafik ekiplerimizin sayısını artırdık. Bu gibi cadde ve kavşaklarımızın bir kısmında tıraşlama teklifimizi bizim dışımızdaki ilgili kurumlarımızla paylaştık. Sayın Valimizin ve diğer sayın ilgililerinin bilgileri doğrultusunda, ilgili kurumlarımızla müşterek çalışmalarımız devam etmektedir. Rize’nin bütününde var olan, halkımızın huzurunu, asayişini ve güvenini daha da artıracak çalışmalarımızı, gece, gündüz demeden süründürmekteyiz. Şehrimizin mevcut huzurunu ve mutluluğunu artıracak yeni çalışmalarımızı, ilgili paydaşlarımızla da iş birliği yaparak,  kademe, kademe hayata geçireceğiz. Rize’de görev yapmaktan büyük bir gurur ve onur duymaktayım. ”dedi.

Serbest, gazeteci, yazar B.Ali Kavalcı’nın sorularını cevaplayan, Rize’nin çiçeği burnunda genç ve çalışkan, İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ,  Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı, Şirnak, Adana, Mersin, İstanbul İl Emniyet Müdürlüklerinin çeşitli birimlerinde üst düzey önemli görevlerde bulundu. T.C. Başbakanlığında da görev yapan, Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, aslen Malatyalı olup, İstanbul’da doğdu. Evli, bir kız çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI