RİZE VALİSİ ÇEBER ARDEŞEN’DE BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Rize Valisi Kemal Çeber, Ardeşen’de Kaymakamlık ve Ardeşen Belediye Başkanlığına birer ziyarette bulunarak, İlçedeki yatırım ve çalışmalar hakkında brifing aldı.

YÖREDEN HABER 3.12.2021 14:30:11 155 0
RİZE VALİSİ ÇEBER ARDEŞEN’DE BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Rize Valisi Kemal Çeber, Ardeşen'de ilk olarak İlçe Kaymakamlığına bir ziyarette bulunarak burada, Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen’den İlçe hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı, İlden gelen Daire Müdürleri, İl Genel meclisi Üyeleri ve İlçe erkânı katıldı.

Buradan Ardeşen Belediyesine geçen Vali Çeber; Belediye Başkanı Avni Kahya’dan İlçedeki biten, açılışa hazır olan, ihalesi biten, inşası devam eden ve proje kapsamında olan yatırımlar ve hizmetler hakkında brifing aldı.

Rize Valisi Kemal Çeber, Ardeşen Belediye Başkanlığını ziyaretinde kendisini Belediye Başkanı Avni Kahya, Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve çalışanlar karşıladı.

Rize Valisi Çeber, Ardeşen Belediye Hizmet binasının 5. Katında, Belediye tarafından oluşturulan ve Halk Eğitim Merkezi kurslarına tahsis edilen kursları da ziyaret ederek burada; usta öğreticileri ve kursiyeriyle bir araya gelerek, kursiyerlerin el emeği ürünlerini inceledi.

Ziyaretler kapsamında Ardeşen Deniz Mahallesinde Belediye öncülüğünde hayırsever İş Adamları tarafından yapımına başlanan Diyanete Bağlı 4-6 yaş anaokulu inşaatını ve Milli Parklar Müdürlüğüne bağlı Fırtına Ziyaretçi Merkezi ile ilçe girişinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ait yöresel el sanatları teşhir ve satış reyonunu ziyaret etti.

Fotoğraflar: Ardeşen Belediyesi Basın Bürosu


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı