Rize Valisi Bektaş Pazar'da inceleme yaptı

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Pazar İlçesi Küçük Sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu ve ardından yapımı bir yılda tamamlanan Kayağantaş Köyü Camiinin ibadete açılış programına katıldı.

YÖREDEN HABER 10.05.2018 07:55:36 77 0
Rize Valisi Bektaş Pazar

RİZE-Rize Valisi Erdoğan Bektaş, inşasına 2014 yılında başlanan, toplam 132 imalathaneden oluşacak Pazar Küçük Sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Bektaş’a incelemeleri esnasında Pazar Kaymakam Vekili Coşkun Öztürk, Pazar İl Genel Meclisi üyesi Rasim Çorbacı ve diğer yetkililer eşlik etti.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, incelemeleri esnasında yaptığı değerlendirmede; Pazar Küçük Sanayi Sitesindeki çalışmaları, Rize’de göreve başladığı günden beri yakından takip ettiğini belirtti.

Projenin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının sağladığı kredi ile yapıldığını ifade eden Vali Bektaş, “Rize’de şuan itibariyle büyük sanayi tesislerimiz yok. Hizmete sunacağımız bu tesis ile küçük sanayicilerimize bir imkan sunmuş olacağız. Bu sayede küçük sanayicilerimiz gelişerek, palazlanarak Rize’de büyük sanayi tesislerini faaliyete geçirmeleri yönünde umutlarımız var. Bu umutlarımızın yeşerebilmesi için bu tesisin biran önce bitirilip sanayicilerimizin hizmetine sunmamız gerekiyor. Bu konuda bize ne görev düşüyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu ve %90 oranında tamamlanan sanayi sitesine emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Bektaş ve beraberindekiler, sanayi sitesindeki incelemelerin ardından Pazar İlçesi Kayağantaş Köyüne geçerek burada bir yıl önce inşasına başlanan ve bir yılda tamamlanan caminin ibadete açılış programına katıldı.

Rize Valiliği


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı