RİZE TMMOB TEMSİLCİLİĞİ MESLEKTAŞLARINI PLAKETLE ÖDÜLLENDİRDİ

Gecen hafta, Rize Merkez Ekrem Orhon Mahallesinde kendi mülkü olan yeni temsilcilik ofisinde hizmet veremeye başlayan, Rize TMMMOB Temsilciliği meslek yaşamında, 25, 40 ve 50 yaşını dolduran mühendislerini plaketle ödüllendirdi.

YÖREDEN HABER 12.01.2018 07:52:24 200 0
RİZE TMMOB TEMSİLCİLİĞİ MESLEKTAŞLARINI PLAKETLE ÖDÜLLENDİRDİ

Kısa adı TMMOB olan, Rize Makine Mühendisleri Odası, Rize Temsilciliğini yeni çalışma ofisi kalabalık bir davetli topluluğu tarafından görkemli bir törenle hizmete yeni yerinde hizmet veremeye başladı.

Rize Makine Mühendisleri Odası Temsilcisi Metin Bıçakçı, “Meslek yaşamında 25, 40 ve 50 yılını doldurmuş olanlara yemekli bir toplantıda davetli misafirlerimizin katılımıyla törenle plaketleri taktim ettik. 25 yıl onur plaketi almaya hak kazananlar şahsımla birlikte şu arkadaşlarımızdan oluştu, Murat Çolak, Bayram Sala, Atilla Coşkun, Yusuf Öksüz ve Hüseyin Yılmaz Aksu’dan oluştu. 40 yıl onur plaketi almaya hak kazanan arkadaşlarımız ise şu isimlerden oluştu, Sami Tüfekçi, Erdem Özkazanç, Necati Topal, Akın Ertaş, Mahmut Sağun, Muzaffer Bayramoğlu ve Cavit Çakmakçı’dan oluştu. Plaket alan arkadaşlarımızı ve bu mutlu günümüze katılan meslektaşlarımız ve davetli misafirlerimize şahsım ve Temsilciliğimiz mensupları adına şükranlarımı sunuyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye açıkladı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI