Rize-Pazar’da kapsamlı Covid-19 denetimi

Türkiye’nin Koronavirüs risk haritasında kırmızı renkle işaretlenen `yüksek riskli iller´ arasında yer alan Rize’de `Dinamik Denetim Süreci´ başladı.

YÖREDEN HABER 4.03.2021 14:28:44 123 0
Rize-Pazar’da kapsamlı Covid-19 denetimi

Cevahir Topaloğlu

PAZAR-Türkiye’nin Koronavirüs risk haritasında kırmızı renkle işaretlenen `yüksek riskli iller´ arasında yer alan Rize’de `Dinamik Denetim Süreci´ başladı.

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, jandarma Komutanı Abadulvahap Kınış, Emniyet Müdürü Mesud Demirdaş ve kurum amirleri ile birlikte ilçenin en işlek alanlarında denetimlerde bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği Covid-19 tedbirlerine yönelik 'Dinamik Denetim Süreci' genelgesi kapsamında Rize’nin Pazar ilçesinde denetimler başladı.

Koronavirüs risk haritasında kırmızı renkle işaretlenen `yüksek riskli iller´ arasında yer alan Rize’nin Pazar ilçesinde ilçe merkezinde polisin yanı sıra jandarma ekipleri de görev yaptı. Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi ile İlçe Jandarma Komutanı Abdulhavap Kınış ve beraberindekiler ilçenin en işlek alanlarında denetimlerde bulundu. `

Konuyla ilgili Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İçişleri Bakanlığı’nın “DİNAMİK DENETİM SÜRECİ” konulu genelgesi doğrultusunda Kontrollü Normalleşme döneminde denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Her bir iş kolu ya da mekânın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak oluşturulan ekiplerce taksi ve dolmuş durakları, pazar yerleri, market ve iş yerleri olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yaşam alanları denetlendi. Denetimlere eşlik eden Sayın Kaymakamımız Ayhan Terzi, Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Jandarma Komutanı Teğmen Abdulvahap Kınış, Sağlık Müdürü Abdullah Keleş, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Tarım Müdürü Engin Balta, Gençlik ve Spor Müdürü Halil Kaya ile birlikte işyerlerini ziyaret ederek iş yeri sahiplerini ve vatandaşları kontrollü normalleşme döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet etmeleri konusunda uyardı. Vatandaşlarımızın sağlığı için ekiplerimiz denetimlerine her gün devam edecektir.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI