Rize-Pazar İlçesi Köprüsü Işıklandırıldı

Rize’nin Pazar İlçesi Belediyesi, her gün yüzlerce araçların geçişine olanak sağlayan Çarşıbaşı mevkiinde bulunan Uğur Korkmaz Kemer Köprüsünü dekoratif bir sistemle aydınlattı.

YÖREDEN HABER 28.12.2020 18:19:35 174 0
Rize-Pazar İlçesi Köprüsü Işıklandırıldı

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Rize’nin Pazar İlçesi Belediyesi, her gün yüzlerce araçların geçişine olanak sağlayan Çarşıbaşı mevkiinde bulunan Köprüsünü dekoratif bir sistemle aydınlattı.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, dış aydınlatmanın şehir güzelliğinden, güvenliğe kadar birçok noktada önem taşıdığını ifade ederek, renkli LED sistemi ile ilçemiz Çarşıbaşı mevkiinde bulunan Şehit Uğur Korkmaz Kemer Köprüsü’nü ışıklandırdıklarını söyledi.

Başkan Basa, aydınlatma sistemlerinin günlük yaşamın bir parçası olduğunu belirterek “Şehrin görselliğini arttırmak, şehre ayrı bir güzellik veren, şehir planlamasında önemli noktalarda yapılan aydınlatma sistemi günlük yaşamın önemli bir parçasıdır. Onun için günde yüzlerce aracın ve insanların geçişini sağladığı Pazar Çarşıbaşı Köprümüzü dekoratif aydınlatma sistemiyle aydınlattık. İlçemizin görselliğini arttırdık. Halkımıza her alanda hizmet etmek, hizmetleri onların ayaklarına getirmek bizleri memnun etmektedir” ifadelerini kullandı

Başkan Basa, Köprü ışıklandırılmasının Belediye imkânlarıyla 40.000 TL harcanarak yapıldığını, DSİ Dere ıslah çalışmaları tamamlandığında bu alanlarda yeniden rekreasyon alanları oluşacak ve çevre düzenlemesi yapılacağını söyledi.

Basa, Yoğun bir çalışma temposu ile kısa sürede köprü aydınlatmasını gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı