Rize için Hayati bir proje daha...

Doğu Karadeniz bölgesi için büyük önem arz eden projelerden bir tanesi daha hayata geçiyor

Rize için Hayati bir proje daha...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, Rize Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ile Çiftekavak ve Hayrat Mahallesi sınırları içerisinde yapımı devam eden Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulundu.Fikri Işık’ın bizzat talimat verdiği Batum-Rize demiryolu hakkında açıklama ise oda başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu tarafından yapıldı.

Bu önemli yatırımın bölge ekonomisini daha da güçlendireceğini kaydeden Karamehmetoğlu Havaalanı çed süreciyle ilgilide bilgiler verdi

Öte yandan Trabzon-Gümüşhane arası hat uzunluğu 108 km, Gümüşhane-Tirebolu arası hat uzunluğu 85 km, Gümüşhane-Erzincan arası hat uzunluğu ise 139 km olarak açıklanan projede çalışmalar ise devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 01:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zafer HIZAL
Zafer HIZAL - 9 yıl Önce

Ulaştırma Bakanı Fikri Işık değil Lütfu Elvan'dır haberi yaparken daha dikkatli olunmalı bence

Editör;
haber valilikten gelmişti.bizimde gözümüzden kaçtı.düzeltmeyi onlarda bizde yaptık.saygılarımla

SIRADAKİ HABER