Rize'de Ödül Töreni

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Ekonomiye Değer Katan Rize’nin Yıldızları vergi ödül törenine katıldı. Törende vergi rekortmenlerine plaket ve ödülleri verildi.

YÖREDEN HABER 16.07.2019 07:40:17 55 0
Rize

Hayati Akbaş

RİZE- Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Ekonomiye Değer Katan Rize’nin Yıldızları vergi ödül törenine katıldı. Törende vergi rekortmenlerine plaket ve ödülleri verildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programa Vali Kemal Çeber’in yanı sıra, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, kurum amirleri, davetliler ve çok sayıda girişimci katıldı.

Program esnasında yapmış olduğu konuşmada Vali Çeber;” Rize çok farklı özellikleri olan bir şehir. Genel olarak toplantılarda görüştüğümüz konular bölgelere göre şekilleniyor. Mesele Rize olunca da doğadan, çevreden ve Rize’nin güzel özelliklerinden bahsetmek durumunda kalıyoruz. Rize bu özellikleri ile turizm açısında sürekli olarak gelişmekte ve bu yönde yatırımlar yapılmakta. Bu yatırımlar yaparken Rize’nin bu özelliklerini de korumamız ciddi önem arz etmekte. “ dedi.

Vali Çeber konuşmasının devamında yapılan yatırımlara değinerek;” Rize de şuan havaalanı yapılmakta ve yapımı hızlı bir şekilde devam etmekte, Ovit Tüneli bitmiş durumda, Sarp sınır kapısı açıldı. bunlara bağlı olarak Rize’nin son 20 yılda ki gelişimini daha iyi görmekteyiz. Bundan sonra yapmamız gereken şey hepimiz el birliği ile koordineli bir şekilde hareket ederek ilimizi ve ülkemizi daha ilerilere taşımaktır. Bu vesile ile bu organizasyonu düzenleyen kişilere ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI