Rize'de Ceza Uygulamaları Başladı

Rize Valisi Kemal Çeber’in hassasiyetle takibinin yapılması talimatı verdiği karantina sürecinde bulunan kişilerin takibi yapılmaya devam ediyor.

YÖREDEN HABER 14.08.2020 10:45:26 22 0
Rize

Rize Valisi Kemal Çeber’in hassasiyetle takibinin yapılması talimatı verdiği karantina sürecinde bulunan kişilerin takibi yapılmaya devam ediyor.

Yapılan incelemeler sonucunda Rize ilinde karantina da bulunması gereken iki kişinin karantina kurallarına uymayarak hareket ettiği Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilmiştir. Şahıslara idari cezai işlemleri yapılmış ve savcılık tarafından adli işlemler başlatılmıştır.

Vali Çeber, süreci yakından takip ederek, “ İl genelinde Kovid-19 Pandemisi ile mücadelemiz yoğun olarak devam etmekte ve denetimlerimizi sıklaştırmış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızdan ricamız, tüm bireylerin bu süreçte üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmesidir. Bizler sadece kendimizden değil yakınımızda bulunan kişilerden de sorumluyuz.

Bu doğrultuda ilimiz genelinde pandemi sürecinde alınan tedbirlerin ve karantinada bulunan kişilerin takibi sürekli olarak yapılmaya devam etmekte ve kurallara riayet etmeyenler hakkında gerekli işlemler yapılmaktadır.

Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini, bunun yanında karantinada bulunan kişilerin karantina süreci boyunca evlerinde kalmalarını istiyoruz. Koronavirüs alıcağımız tedbirlerden daha büyük değildir. “


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI