Rize-Artvin Havalimanı'nda trafik sorunu

14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açılan Rize-Artvin Havalimanı bu kez trafik sorunu ile gündeme geldi.

YÖREDEN HABER 3.08.2022 13:05:10 163 0
Rize-Artvin Havalimanı

PAZAR-Türkiye’nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen 2’nci, dünyanın ise 5‘inci havalimanı olma özelliğini taşıyan, 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılan Rize-Artvin Havalimanı'nda yolcu uğurlama ve karşılamaya gelen araçların bekleme yapması trafiğe engel oluyor.

Bekleme yapan araçların kaza ve güvenlik zafiyeti doğurmaktadır. Havalimanına gelen ve giden yolcular yürümekte dahi zorlanmaktadır.

Bu durumdan rahatsız olan ve duyarsız kalmayan vatandaşlar, gerek yetkililere, gerekse de duyarsız araç sürücülerine çağrıda bulunuyorlar.

Konu ile ilgili sosyal medyada bir vatandaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Önemli bir duyuru diye ilgililere yaptığı çağrıda, Rize-Artvin Havalimanı yolcu gidiş-geliş peronlarında bekleme yapan araçların sebep olduğu yoğunluk, kaza ve güvenlik sorunu oluşturmaktadır. Havalimanı’na gelen ve giden yolcular yürümekte dahi zorlanmaktadır. Bu nedenle gereken önlemlerin alınması zaruridir.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI