RİDEF’ten Vali Çeber’e Ziyaret

Rize Dernekler Federasyonu Başkanı (RiDEF) Hasan Başça ve yönetim kurulu üyeleri Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 1.03.2022 13:16:20 12 0
RİDEF’ten Vali Çeber’e Ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Rize’ye gelen RİDEF Genel Başkanı Hasan Başça ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek, federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kemal Çeber, RİDEF’in sosyal ve kültürel anlamda önemli işler yaptığını belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarının yaptığı çalışmaları son derece önemsemekteyiz. Bu anlamda RİDEF’in faaliyetlerini yakından takip etmekteyiz. İlimiz ve hemşehrilerimize yönelik her türlü çalışmalarında yanlarında olmaya ve elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

RİDEF Genel Başkanı Hasan Başça ve beraberindekilerde misafirperverliklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Kemal Çeber’e federasyon çalışmalarına vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkürlerini ilettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı