Rİ-GA-DER YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

Rİ-GA-DER YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

YÖREDEN HABER 14.11.2018 08:19:17 15 0
Rİ-GA-DER YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

RİZE-Rize Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faik Bakoğlu, dernek üyeleri ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rize Gazeteciler Derneği (Ri-Ga-Der) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Bakoğlu, beraberinde derneğin üyeleri Necati Dili, İsmet Köseoğlu, Bayram Ali Kavalcı, Osman Köseoğlu, Kemal Köse, Reşat Tula, Orhan Yazıcılar, Ahmet Özcan ve Fikret Delal ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i Makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yerel gazetelerin ve Rize’nin genel sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, “Toplumu doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesi için sorumlu gazetecilik anlayışıyla, zaman zaman güç koşullar altında gerçekleştirdiğiniz faaliyetlerden dolayı tüm basın camiasına teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Vali Çeber, ayrıca ‘Şehrin bütün dinamikleri ile birlikte Rize’ye en güzel hizmetleri sunabilmenin gayreti içinde olacaklarını’ da sözlerine ekledi.

Valilik


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı