Rektörü Ziyaret Ettiler

Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, içerisinde bulunduğumuz Ahilik Haftası münasebetiyle Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyar

YÖREDEN HABER 17.09.2021 09:51:22 25 0
Rektörü Ziyaret Ettiler

Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, içerisinde bulunduğumuz Ahilik Haftası münasebetiyle Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karman, görüşmede, Ahi Evran tarafından kurulan ahilik teşkilatı sayesinde Anadolu'da yaşayan halkın sanat, ticaret, ekonomi gibi çeşitli dallarda kendisini yetiştirmesine olanak sağladığını hatırlatarak bu değerlerin yad edilmesinin büyük önem taşıdığını, ahilik makamının, günümüzde de benzer nitelikler taşıyan esnaf odaları ile varlığını sürdürdüğünü söyledi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, tüm esnaf ve sanatkârların Ahilik Haftasını kutladı.Heyet, toplum olarak birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin daim olması temennisinde bulunarak kendilerini ağırlayan Rektörümüze teşekkür ettiler.

Ziyaret sonunda heyet tarafından Rektör Karaman'a günün anısına ahi sancağı hediye edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI