REKTÖR PROF.DR. KARAMAN’DAN GENEL MÜDÜR ALİM’E TEBRİK ZİYARETİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Kısa adı Çaykur olan, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne atanan Yusuf Ziya Alim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YÖREDEN HABER 20.01.2021 10:21:01 41 0
REKTÖR PROF.DR. KARAMAN’DAN GENEL MÜDÜR ALİM’E TEBRİK ZİYARETİ

RTEÜ Rektör Prof. Dr. Karaman, vekaleten yürüttüğü genel müdürlük görevine kısa bir süre önce asaleten atanan, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’e hayırlı ve uğurlu olsun temennisinde bulundu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Kurumlar arası iş birliğini her zaman önemsediklerini ve Çaykur’un da RTEÜ’nün önemli bir paydaşı olduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. Karaman, “Çay İhtisas Üniversitesi olan Üniversitemiz çay konusunda yoğun bir çalışma gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda yürütülen proje ve çalışmalarda Çaykur’un iş birliği ve destekleri bizim için önemlidir. Kendilerine ve Genel Müdürlük çalışanlarına teşekkür ediyorum. ” dedi.

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim ise, Rektör Prof.Dr. Karaman’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, “RTEÜ’nün çay konusundaki başarılı çalışmaları ilimiz için son derece önemlidir. Bundan sonraki süreçte de RTEÜ ile iş birliği içinde çalışmaktan ve yeni projelerde yer almaktan memnuniyet duyarız.” diye konuştu. Ziyaretin sonunda, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim günün anısına RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a hediye takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı