Rektör Karaman'ı birlikte ziyaret ettiler

Vali Nurullah Çakır, birlikte birçok çalışmayı yürüttük, sorunların masaya yatırılmasında özellikle üniversitemizden akademik anlamda çok büyük katkılar aldık. Vali Çakır ayrıca Üniversite’nin eğitime verdikleri desteklerden do

YÖREDEN HABER 28.05.2014 14:49:49 18 0
Rektör Karaman
VALİ ÇAKIR'DAN KARAMAN'A ZİYARET

Vali Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı ziyaret ederek başarı diledi.

Prof. Dr. Karaman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin üzerine aldığı sorumluluğun bilinciyle eğitim alanındaki hedefleri konusunda bilgiler verdi.

Vali Çakır, bugünkü ziyaretimiz, görev değişikliği ile merkez valiliğine atanmam münasebeti ile gerçekleştirdiğimiz veda ziyaretleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı ziyaret ettik dedi.

Vali Nurullah Çakır, birlikte birçok çalışmayı yürüttük, sorunların masaya yatırılmasında özellikle üniversitemizden akademik anlamda çok büyük katkılar aldık. Vali Çakır ayrıca Üniversite’nin eğitime verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür etti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI