Rektör Karaman KYK Yönetim Kurulu Başkanı Oldu

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Kredi ve Yurtlar Kurumunun (KYK) yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

YÖREDEN HABER 18.12.2017 15:43:09 18 0
Rektör Karaman KYK Yönetim Kurulu Başkanı Oldu

Ankara Söğütözü’nde KYK ek binasında, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK’ın katılımıyla gerçekleştirilen KYK 79. Olağan Genel Kurulu’nda Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN KYK Yönetim Kurulu’nun yeni başkanı oldu ve görevi Prof. Dr.  İrfan ARSLAN’dan devraldı.

Olağan Genel Kurul toplantısında, Başkanlığını Rektör Karaman'ın yapacağı; Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim ÖZEKİNCİ, Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Mahmut DOĞRU,  Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Prof. Dr. Sinan AKSU, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Prof. Dr. Bahtiyar SAZLIK,  Kalkınma Bakanlığı Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanı Mehmet YAVUZ ve Öğrenci temsilcisi Büşra KAFTAN’dan oluşan yedi kişilik yeni yönetim kurulu seçildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK burada yaptığı konuşmada, yeni görev alacak yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, “2002 yılından bu zamana kadar gelen süreçte KYK’de emeği geçen kıymetli hocalarımıza, üniversitelerimize teşekkür ederiz. Hükümetlerimize, Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanlarımız ve Bakanlarımıza teşekkür ederiz. Bu olanakları arttırarak devam ettiren bürokratlara, KYK’nin değerli çalışanlarına teşekkür ederiz. KYK’nin geldiği nokta bizi gururlandırıyor. Bu yeterli mi, değil. Çok daha ileriye gitmemiz gerek. Biz büyüyen, gelişen Türkiye istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı