Rafting şenliklerinde amaca ulaşıldı mı?

Her yıl coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen ve bu yılda 8.si düzenlenen Uluslararası Fırtına Rafting Şenlikleri, bölgemizde ki yetkili makamlar tarafından destek görmemesi herkesin aklında soru işareti bırakıyor.

YÖREDEN HABER 4.08.2014 10:54:06 21 0
Rafting şenliklerinde amaca ulaşıldı mı?
Bölgemizde yıllardır süregelen ve bu yıl sekizincisi düzenlenen Rafting şenlikleri coşku ile sona erdi. Bölgemizin tek ve en coşkulu festivali olan Fırtına Rafting Şenlikleri bölge vatandaşı ve çevre il ve ilçelerden oldukça ilgi görüyor. DOKADAK spor kulübü tarafından her yıl düzenlenen bu şenliklere katılım bu denli yüksekken bölgeye olan katkısı da oldukça fazla oluyor.

Bölgemizde bu kadar ilgi gören tek şenlik olan Uluslararası Fırtına Rafting Şenliklerine katılım ve ilgi bu kadar yüksekken, Bölge insanlarının özellikle bürokrat kesimin ilgisizliği şenliklerin amacına ulaşmadan sona erdiği söyleniyor.Yöre olarak Turizm bölgesi olmak istiyorsak mutlaka bu ve buna benzer organzizasyonların daha geniş katılımı sağlayacak ve kurum ve kuruluşları da içine alacak şekilde kollektif bir şekilde düzenlenmesi gerektiği görüşü vatandaşlar tarafından dile getiriliyor. 






Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI