Pokut'ta İftar bir başka güzel

Atina Dağcılık ve Doğa Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel Yayla İftar programı bu kez POKUT yaylasında gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 5.06.2017 10:24:02 347 0
Pokut

kaçkar53.com

Fotoğraflar; Azmi Karadeniz

Pazar'dan 20 kişi ile önce Sal Yaylasına gidilerek buradan Pokut'ta kadar yürüyüş gerçekleştirildi.Ardından İftar hazırlıklarına kadar serbest programa geçildi.Bu kez İftar Programına geçildi.Muhteşem bir manzara altında İftar yapıldı.

Gezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gökhan Telatar ' Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Yaylada İftar Programımızı bu kez muhteşem yaylamız Pokut'a gerçekleştirdik.20 kişi katıldı.Katılımcılara teşekkür ediyorum.Bayramlarını da şimdiden tebrik ediyorum' dedi.

Pazar Vergi Dairesi çalışanları ilk kez böyle bir geziye katılmanın mutluluğunu yaşadı.

Ekibi ile birlikte güzel bir görüntü veren Pazar Vergi dairesi Müdürü Ali Güven yaptığı açıklamada 'Pazar ve Çayeli Vergi dairesinden arkadaşlarımız ile geziye katıldık.Geziye katılma kararı alırken neler ile karşılaşacağımızı bilmiyorduk.Ve geldik herşeye değdi.En azından beraber olduk.Havayı teneffüs ettik.Mükemmel doğayı gördük.Çok mutlu olduk.Hepinize teşekkür ediyorum.Geziyi tertip edenlere de özellikle teşekkür ediyorum' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI