Pazarspor'da gece yarısı operasyonları devam ediyor

Pazarspor gece yarısı operasyonun da biri forvet, diğeri de stoper olmak üzere 2 futbolcuyu renklerine bağladı.

YÖREDEN HABER 21.07.2017 08:54:14 191 0
Pazarspor

Günü yoğun görüşmeler ile tamamlayan transfer komitesi, Teknik Direktör Selahattin Dinçel’in de listesinde yer alan forvet oyuncusu Sinan Uzun’un ardından, Stoper mevkiine tecrübeli Emrecan Afacanoğlu’ nu da renklerine bağladı.

Balıkesirspor’da Profesyonel olan ve yedi yılda formasını giyen Sinan sırası ile Aydınspor, Bergama Belediye, BB Erzurumspor, Menemen BLD ve Zonguldak Kömürspor takımlarında forma giyinmiş. Sinan Uzun 2.lig de 94 müsabakada 25 gol atarken, 3.ligler de ise oynadığı 141 müsabakada 48 defa fileleri havalandırmış. Yeni gol ayağımız Türkiye Kupasında 11 maç 4 gol DSGL de ise 43 maç 51 gol ile mücadele etmiş.

Stoper Emrecan; Bucaspor da profesyonel olup beş yıl formasını giydikten sonra sırası ile Bucaspor, Boluspor, Manisa BŞB ve Bergama Belediyespor takımlarında forma giyinmiş. Emrecan Afacanoğlu TFF 1. Liginde 37 müsabaka bir gol, TFF 2. Liginde 5 Müsabaka, TFF 3. Liginde ise 96 müsabaka 5 gol performansı ile oynamış. Diğer lig ve kupalarda ise 44 müsabaka 8 gol atmış.

Her iki oyuncu  2.Etap Nevşehir kampına katılarak takımı ile çalışmalara başlayacaklar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI