PAZARLILAR DERNEĞİNDEN BAŞKENTTE PAZARLILAR SİTESİ

Ankara Pazarlılar Derneği başkentte “PAZARLILAR SİSTESİ” kurmak için girişime başladı.

YÖREDEN HABER 17.11.2020 13:02:49 64 0
PAZARLILAR DERNEĞİNDEN BAŞKENTTE PAZARLILAR SİTESİ

Ankara Pazarlılar Derneği başkentte “PAZARLILAR SİSTESİ” kurmak için girişime başladı.

Ankara Pazarlılar Derneği başkanı Selahaddin BAL yaptığı açıklamasında: 'Ankara Pazarlılar Derneği olarak başkentimiz Ankara'da birlik ve beraberliğimizi bir adım daha ileriye taşıyacak hemşerilerimiz ile huzur içerisinde yaşayacağımız Pazarlılar Sitesi için ilk adımımızı attık” dedi.

Ankara Rize Pazarlılar Derneği olarak saygıdeğer üyelerimizden oluşan ve derneğimizin adı ile anılacak olan bir konut yapı kooperatifi kurulumu için çalışmalar başlatılmıştır diyen başkan BAL, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“Bu faaliyetin (kooperatifin) temel amacı Pazarlı hemşerilerimizi doğa ile baş başa olabilecekleri elit bir sitede bir araya getirmektir. Yapmayı düşündüğümüz bu faaliyetin güzel bir örneğine Güneyceliler Derneği hayata geçirmiş ve bu konudaki çalışmaları halen devam etmektedir. Hali hazırda Güneyceliler Derneği birlikte yaşam ve yatırım amaçlı 2000’in üzerinde konut üretmişlerdir. Bu çalışmalarının dernek üyelerine maddi ve manevi kazanımlar sağladığı da görülmektedir.”

Bal, “Bizlerde Ankara Rize Pazarlılar Derneği olarak üyelerimize maddi ve manevi kazanımlar sağlayacağına inandığımız bu projeyi hayata geçirerek birlikteliğimizi daha da artırmak ve güçlendirmek istiyoruz. İlk etapta 200 civarında alternatif konut tiplerini bünyesinde barındırarak nezih bir proje planlanmaktadır. Kurulacak olan konut yapı Kooperatifinde üye olmak suretiyle bu projede yer almak isteyen üyelerimizin ve hemşerilerimizin talepleri alınacaktır. Toplanan talebe göre yapılacak olan konut sayısı projeye netlik kazandırılacaktır. Arazinin sahiplenme süresinden sonra proje ve imalat sürecine geçilecektir.' Dedi.

Detaylı bilgi için: Selahaddin BAL Ankara Rize Pazarlar Dernek Başkanı 0 532 274 56 01

Ali Rıza PARLAK 0 532 434 85 74


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI