Pazarlı Sporcular İstanbul'a Madalya için gidiyorlar

14 Mart 2016 Perşembe günü İstanbul’da yapılacak olan FİTNESS (Vücut Geliştirme Sporu ) yarışmalarına katılacak olan Sporcular Madalya için gittiler.

YÖREDEN HABER 11.04.2016 14:53:40 106 0
Pazarlı Sporcular İstanbul
Sporcular adına açıklamalarda bulunan Oğuzhan Engin “Fitness, çoğunlukla vücut geliştirme olarak algılanır. Birbiriyle alakası olmayan bu iki sporun bu şekilde algılanmasının en büyük sebebi ise, fitness yapan bir kişinin kaslı görünmesidir. Her spor dalı gibi, fitness da kas gelişimini sağlar ve vücuda estetik bir görünüm kazandırır. Fitness ile vücut geliştirme arasında çok büyük bir fark bulunur. Bu fark bilindiğinde, bu kavramların birbirine karıştırılması imkansız hale gelir. Fitness, bedenin sağlıklı olması için uygulanan bir spor çeşididir” dedi.
Engin “ 14.04.2016 Perşembe günü İstanbul Beylikdüzü’nde TÜYAP’ta yapılacak olan Vücut Geliştirme ve Fitness yarışmasına 5 kişi katılacağız. Arkadaşlarım Fatih Dönmez, Okan Bal, Bayram Parlak, Serdar Tonyalı ve ben Pazar adına katılıp dereceye girmeye çalışacağız. Bize Destek olan Pazar Belediye Başkanımız Ahmet Basa ’ya teşekkür ediyorum” dedi. 




Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI