Pazarlı Özel Harekatçı Polis Şehit Düştü

Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Kayağantaş köyünden olan ve 5 Ocak 1973 Ankara doğumlu Şehidimiz Özel Harekât Polisi Yaşar Yavaş Ankara'da toprağa verilecek.

YÖREDEN HABER 5.04.2016 13:43:35 21 1
Pazarlı Özel Harekatçı Polis Şehit Düştü
Vali Yazıcı, mesajında şu ifadelere yer verdi: '5 Nisan 2016 Salı günü Şırnak'ın Silopi ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, Rizeli hemşehrimiz Özel Harekât Polisi Yaşar Yavaş şehadete erişmiştir. Ülkenin ve milletin birliği, beraberliği ve güvenliği için canını feda eden Özel Harekât Polisi Şehit Yaşar Yavaş'ı rahmetle ve şükranla anıyor, ailesine, yakınlarına, yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum 'dedi.

TERÖRE KARŞI TEK VÜCUT VE TEK SES OLARAK KARŞI DURACAĞIZ

Gerçekleştirilen hain saldırıların ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik olduğunu belirten Vali Yazıcı, 'Bu saldırılar karşısında, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden sağduyumuzu korumalıyız. Ülkemizdeki istikrarın bozulması için çaba gösteren mihrakların eylemleri asla hedefine ulaşamayacaktır. Şunu özellikle belirtmek istiyorum; kimden gelirse gelsin, hangi amaçla yapılırsa yapılsın bu tür hain saldırılar birlik beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Bilinmelidir ki; ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan terör eylemlerinde toplumumuz daha çok birbirine kenetlenmektedir. Biz geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak karşı duracağız. Kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. Ruhları şad olsun' dedi.

ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Kayağantaş köyünden olan ve 5 Ocak 1973 Ankara doğumlu Şehidimiz Özel Harekât Polisi Yaşar Yavaş Ankara'da toprağa verilecek. 

Anahtar Kelimeler:
VEYSEL ATACAN
5.04.2016 14:36:44
Ey rahmeti bol mağfiret ve ihsanı sonsuz olan Rabbimiz bize İslam gibi bir din Kuran gibi bir kitap ihsan ettin, sana sonsuz şükürler olsun. Bizi hidayetinden inayetinden ayırma ya rabbi. Bize Kuranı öğrenmeyi ve Kur ana göre yaşamayı nasip eyle. Allah’ım! Bizden yaşattıklarını İslâm üzere yaşat. Bizden öldürdüklerini iman üzere öldür. Bilhassa ŞEHİTLERİMİZE kolaylık, rahatlık ve mağfiret eyle, onlardan razı ol. Allah’ım! Eğer bu ölü, iyi ameller işlemiş ise ihsanını artır, kötü ameller işlemiş ise affet. Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah’ım! Kendisine güven, müjde, keramet ve yakınlık nasip eyle. Ana baba akrabayı talukatına sabırlar ver”

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI