Pazar’dan Tayini Çıkan Emniyet ve Jandarma Personeline veda yemeği

Pazar’da görev yapmakta iken tayini çıkan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı personeli onuruna Kaymakam Selçuk Aslan tarafından Ramazan ayı vesilesiyle veda iftarı düzenlendi.

YÖREDEN HABER 30.06.2016 14:46:13 114 3
Pazar’dan Tayini Çıkan Emniyet ve Jandarma Personeline veda yemeği
 Düzenlenen veda iftarına Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Diyar Can,  Emniyet ve Jandarma personelleri katıldı.

Kaymakam Aslan İftar yemeği akabinde farklı İllere naklen atanan Emniyet ve Jandarma personellerine Pazar'a kıymetli hizmetleri için Pazar halkı adına hizmet şilti takdim etti.

Aslan, yapmış olduğu konuşma da “Söze, farklı hayırlı vesilelerle Allah yolumuzu tekrardan kesiştirsin diyerek başlamak istiyorum. Gitmekte, kalmakta her zaman için zor. Hepimiz tayinci insanlarız. Tayini çıkan arkadaşlarımızın çoğunluğu Doğu hizmetine başlayacaklar. Bizim temennimiz hepinizin salimen gitmeniz. Görevinizi en güzel şekilde, oradaki vatandaşlarımıza kendi anne, baba, kardeş şefkatinde hizmetinizi sunmanız ve aynı şekilde görevinizi tamamlayarak sonraki tayin yerlerinize devam etmeniz yönünde. Tabi ki ülkemizin şu anda geçtiği zor bir dönem var. O gerçekliği görüyoruz, bazı endişeler taşıyarak oraya gideceğinizi de tahmin ediyorum. O bölgelerin iki farklı vilayetinde 6 yıl çalışmış bir abiniz veya kardeşiniz olarak endişelenmenizi makul karşılıyorum. Ama emin olun ki gidip, belli bir süre çalıştıktan sonra oraları çok fazla benimseyeceksiniz” dedi.

Kaymakam Aslan “ Yakın çalışma arkadaşlarımdan biri ilk haberi aldığında gözleri sulu bir vaziyette, tayin haberini benimle paylaştı. Kendisini teskin ederken, şu anda ağlıyorsun emin ol, dönerken de aynı hislerle gözlerin dolu dolu oradan ayrılacaksın dedim. Gittiğiniz topraklarda bazı zorluklar yanında haspilik var, dostluk var, gittiğiniz yerlerde hala hatır kavramı geçerli. İnsanların yüreğine dokunduktan sonra emin olun can riski de o kadar azalır. Tabi ki yazgıda varsa bir kalleş kurşun öngöremeyiz. Risk Pazarda da, Cizre de de, İzmir de de vardır yeter ki biz insanımıza gönlümüzü açalım. Onların daha fazla yaklaştığını kesinlikle görürsünüz. Aranızda bölgede kısa süreli veya şark görevinde çalışan ağabeyleriniz var. Onların tecrübelerinden mutlaka faydalanın. Gittiğiniz yerlerde ya devreleriniz, ya hemşerileriniz, ya da tanıdıklarınız alışmanıza yardımcı olacaklardır. Ben hepinize hayırlı görevler diliyorum. Tayinleriniz hayırlı, uğurlu olsun. Pazar’a sunmuş olduğunuz hizmetler için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Kabul ederseniz Pazar halkı adına hatıra babında hizmet şilti takdim etmek isteriz. Hepiniz Allah’ a emanet olun” diyerek sözlerini duygu dolu tamamladı.


 

    

Anahtar Kelimeler:
mehmet
1.07.2016 07:44:14
Allah hakkınızda hayırlsını nasip etsin

onur
1.07.2016 07:44:45
türk bayrağının dalgalandığı her yer bizimdir.canınız sağolsun

berdi
1.07.2016 07:45:16
hakkınızda hayırlı olsun

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı