Pazar'dan Rize Valisine hayırlı olsun ziyareti

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve Belediye Başkanı Ahmet Basa beraberlerindeki heyetle yeni Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 18.06.2014 14:09:54 11 0
Pazar
Kaymakam Aslan, Belediye Başkanı Basa, AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Çatan, Engin Atabey ve Recep Çatan, Valiye gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında iş adamı Mehmet Kutman tarafından Başbakana söz verilen Pazar Hamidiye mevkisinde yapılacak Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Anadolu Lisesi ile kız –erkek yurt binalarının yapılması konusundaki gelişmelerde değerlendirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Aydoğdu, teşkilatı ile birlikte Ankara'daki girişimlerin neticesinde alınan olumlu sonuçların ardından Pazar’a iyi bir yatırım kazandırdıklarını belirterek, “Sayın Valimiz Yazıcı’ya yapmış olduğumuz ziyaret sırasında ilçemize Global Holding tarafında yapılacak Pazar Hamidiye bölgesinde daha önce orman deposu olarak kullanılan 15 dönümlük araziye 16 derslik İmam Hatip Anadolu Lisesi ile 12 derslik İmam Hatip Ortaokulu, kız ve erkek yurtları projesinin kısa sürede başlatılması için fikir alış verişinde bulunduk. Yapacak olduğu proje için Mehmet Kutman beye çok teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı