Pazar’daki Denetimlere Müftülük ve Nakliyeciler Kooperatifi de katıldı

Rize’nin Pazar ilçesinde kontrollü normalleşme dönemi ‘Dinamik Denetim’ modeli çerçevesinde kamuya açık tüm yaşam alanlarında denetimler devam ediyor.

YÖREDEN HABER 2.04.2021 10:58:03 113 0
Pazar’daki Denetimlere Müftülük ve Nakliyeciler Kooperatifi de katıldı

PAZAR-Rize’nin Pazar ilçesinde kontrollü normalleşme dönemi ‘Dinamik Denetim’ modeli çerçevesinde kamuya açık tüm yaşam alanlarında denetimler devam ediyor.

İlçede Emniyet ve Jandarma ekipleri ne bu kez İlçe Müftülüğü ve Nakliyeciler Kooperatifi de eşlik ederek “Dinamik Denetleme Sürece” kapsamında Koronavirüs (Covid-19) denetimlerine aralıksız devam ediyor.

İlçe Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamalarda ; “Emniyet, Jandarma, Gençlik Spor, müftülük ve Nakliyeciler Kooperatifi ekipleri “Dinamik Denetleme Süreci” kapsamında denetimlerine aralıksız devam ediyor. İlçe merkezinde ve köylerimizde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetimlerini sürdüren ekiplerimiz, gerek yüz yüze görüşerek gerekse ekip araçlarından megafonla anons etmek suretiyle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu Cadde, sokak, meydan, mescit ve camiler, marketler, bakkal ve iş yerlerine giderek maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.” denildi

Ayrıca ekiplerimiz ilçemizde izleme tabi olan vatandaşlarımızın ikametlerinde olup olmadıklarını ve kurallara riayet edilip edilmediğini kontrol etmeye devam ettiğinin vurgulandığı açıklamada “Vatandaşlarımızın sağlığı için ekiplerimiz denetimlerini her gün yapmaya devam edecektir.” ifadeleri kullanıldı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI