Pazar'da Yüzme Eğitimi başlıyor

Pazar Kaymakamlığı ve Pazar Halk Eğitimi Müdürlüğü desteği ile denizde yüzme eğitimlerine 30.06.2014 Pazartesi günü Pazar Laroz (tünel) mevkinde başlıyor.

YÖREDEN HABER 30.06.2014 10:52:07 19 2
Pazar
Anadolu Vaşakları Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ali Canca Yüzme okulu ve eğitiminin başlaması amacıyla Kamuoyuna duyulması hususunda açıklamalarda buldundu.
Canca yaptığı açıklamada şunları söyledi;

'Geleneksel hale getirdiğimiz denizde yüzme eğitimlerimize bu yıl platform sorunu nedeniyle biraz geç başlasak da sözümüzü tutabilmenin rahatlığı içerisindeyiz. Hakikaten mevcut koşullarda platformu satın almak, getirtmek ve kurmak deveye hendek atlatmaktan zor oldu. Bu sıkıntılı süreçte desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sn. Selçuk ASLAN’a, Halk Eğitim Müdürümüz Sn. Ömer KESKİN’e ve PMS Polietilen görevlisi Sn. Seçil KARADAĞ’a kulübümüz ve öğrencilerimiz adına teşekkür etmek istiyoruz.

Neden Denizde Yüzme Eğitimi:
- Sağlıklı bir ortam,
- Düşük maliyet,
- Eğlenirken öğrenme imkânı,
- Yetenekli çocuklara ulaşma olanağı,
- Herkese eşit şartlarda eğitim şansı,
- Boğulma vakalarının azalmasına katkı sağlamak adına bu eğitimlerimizi ısrarla sürdürüyoruz.

Yola çıktığımız ilk gün Olimpiyat demiştik aradan geçen bir yıllık süreçte ne kadar doğru bir hedef belirlediğimizi bir kez daha gördük. Elbette eksiklikler var, yapılması gerekenler var. Bu bağlamda kulüp yönetimi olarak elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı, bu işlerde başarının ciddi bir desteğe bağlı olduğunun da farkındayız.

Ve başarı için hayal etmenin ilk adım olduğunu da. O halde 2024 İSTANBUL OLİMPİYAT OYUNLARINDA madalyaları silip süpürmek amacıyla Anadolu Vaşakları bu yazda denizde olacak.
Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.' 

https://www.facebook.com/AnadoluVasaklari
anadoluvasaklari@gmail.com
Yönetim Kurulu Başkanlığı
 

Anahtar Kelimeler:
Cengiz EKŞİOĞLU
30.06.2014 13:40:27
sayın canca'yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde yüzmede dünyada derecemiz yoksa bu bizim ayıbımızdır.sayın canca'nın projesine katkılarını esirgemeyen Kaymakamımız Sn. Selçuk ASLAN’a, Halk Eğitim Müdürümüz Sn. Ömer KESKİN’e ve PMS Polietilen görevlisi Sn. Seçil KARADAĞ’a

Cengüz EKŞİOĞLU
30.06.2014 16:08:51
sayın canca'yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde yüzmede dünyada derecemiz yoksa bu bizim ayıbımızdır.sayın canca'nın projesine katkılarını esirgemeyen kaymakamımız sn. selçuk aslana, halk eğitim müdürümüz sn. ömer keskine ve pms polietilen görevlisi sn. seçil karadağa teşekkürlerimi sunuyorum.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı