Pazar’da Tiyatro’ya büyük ilgi

Pazar Belediyesi ile Kütüphane Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencileri tarafından sahnelenen tiyatro gösterisi Pazar Belediyesi Kültür Salonunda kalabalık bir topluluk karşısında alkışlar ile icra

YÖREDEN HABER 25.05.2017 09:06:06 284 0
Pazar’da Tiyatro’ya büyük ilgi

Tiyatro gösterisine Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Kütüphane Müdürü İbrahim Öztürk,MHP Pazar İlçe Başkanı Osman Zafer Demirçelik, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okul öğretmeni Sonay Şen tarafından koordine edilen tiyatro gösterisinde “Tarihten Sahneye” Tarihimizdeki önemli şahsiyetleri günümüze getirme konusu işlendi.

Koordinatör öğretmen Şen, “katılımcılara teşekkür ediyorum. Pazar’da bundan sonra da farklı konularda gösteriler yapmayı düşünüyoruz. İlgi ve alakadan son derece memnunuz” dedi.

Aytuğ Çağatay Çakar,Aynur Merve Özbaş,Ecem Mancoğlu,Ayşe Şevval Tüylü,Ceren Kılıç,Mukaddes Bakoğlu,Şevval Akdeniz,Rümeysa Öztürk,Okan Ceviz,Gökhan Ağırbaş,Mahmut Can Şimşek,Berat Tünç,Efehan Ekmekçi,Emre Karaoğlu ve Rabia Cansu Başusta tarafından profesyonelce sergilenen “Küçük ayakların büyük adımlarıyla” tertip edilen oyun izleyicileri,tarihin derin mazilerine götürdü.

İbretli sahneler ile alkışlar eşliğinde devam eden tiyatro sonunda Pazar Belediyesi tarafından kurulan horon ekibinin yöresel kıyafetli gösterisi seyircilerden büyük alkış aldı. 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI